Екип

Печат PDF

 

Екатерина Забилева е завършила успешно Висше икономическо образование – специалност „Туризъм”.

В допълнение полага с отличие University of Cambridge / International Examinations, за което й е връчена Cambridgе International Diploma in Travel and Tourism.

Владее английски, немски и руски езици. Има 15 годишен опит в сферата на туризма.

Работила е като дългогодишен управител на висококатегорийни хотели по българското черноморие както и туроператорски фирми работещи в областта на входящия туризъм.

Проявява интерес в областта на етнографията, психологията, духовни учения, себепознание и методи за личностно развитие.

През 2006 година обединява интереса си към съхранение на българските традиции, култура и духовно наследство с опита си в сферата на туризма и създава туристическа агенция „Роза дей Венти”.

 

 

***

 

 

Илина Абаджиева - д-р на Теологическите науки (Тиб. име: Ургйен Дролма), Магистър по теология (Харвард), Доктор по Философия, Систематична Теология и Сравнително Религиознание (Бостън Колидж). Преподавател към НБУ, Бостън Колидж, Къри Колидж и Харвардския Университет, Бостън, Масачусетс, САЩ;

В продължение на 20 години Илина участвa в множество дългосрочни и интензивни курсове, семинари, индивидуални или групови обучения с откъсване от традиционните социални контакти, както и в специални индивидуални обучения в Тибетски манастири в Индия и Непал.

Изучава, практикува и преподава Тибетски Ваджраяна Будизъм, Таоизъм и енергийни методи за самолечение и лечение, както и множество методи за самопознание, личностно развитие и самоусъвършенствуване в България, Италия, Индия и САЩ през последните 12 години.

Изучавала е Кунг Фу, Буддха Палм Чи Гун, Ър Мей (Лечебен Чи Гун) с Филипинския Майстор Рене Наваро, както и Тай Чи и Ба Гуа с Китайския Майстор Уей Лън Хуан; Юен Метод на Китайско Енергийно Лечение с 35-та генерация Шаолински Гранд-Майстор д-р Ким Юен, и други Китайски енергийни методи на лечение в САЩ и в Китай в продължение на 20 години.  

Съвместно с „Роза дей Венти” организира пътешествия до дестинации с висока духовна и енергийна стойност: като Даманхур – "града на светлината" разположен в подножието на Италианските Алпи, Тибет, Непал и др.

 

 

***