Среща с Галя и Христо Маджарови

Печат PDF

 

на 15.10 в гр. СМОЛЯН


 

ШАМБАЛА, АТЛАНТИДА, БЪЛГАРИЯ???

Има ли връзка между тях?


Или научете повече за корените на орфизма, тангризма, богомилството, исихазма и Бялото Братство у нас!!!

 

Каним ви на

СРЕЩА-РАЗГОВОР С ГАЛЯ И ХРИСТО МАДЖАРОВИ

на тема

„Истината за българските корени” 

Тракийски мистерии, Пришълец ли е Аспарух и имало ли е Българи по нашите земи още преди 681 г., каква е връзката между богомили, розенкройцери, масони и много други теми свързни с духовните ни корени – всички тези теми ще бъдат разгледани на срещата с уникалните автори, лектори и посветен в тайните на българските езотерични корени Галя и Христо МАДЖАРОВИ

Къде: в залата на х-л Смолян              Кога: 15.10.2011 год. в 19 часа

"Читателю!

Спри за миг в задъханото си ежедневие, отстрани тежката връзка към делника и се обърни навътре към своята същност! Там ще чуеш далечния плисък на вълни, миещи бреговете на древната ти Родина. Ще чуеш и свистенето на степния вятър - единствен приятел на твоите горди Деди, в дългия им път през векове и континенти. Ще чуеш магичната песен в олтарите им - тя ще ти разкаже приказната им история... Ще усетиш дъха на тяхната Свещена земя, навсякъде където са били в дългия им Път. И, ако пулсът ти забие в ритъма на тъпана, отмерван преди боя от магьосника шаман; и усетиш мощта и полъха на благословение от вдигнатата десница на твоя велик кан, предвождащ народа ти през всите векове, тогава знай, щастливецо, че си спасен - на Бреговете тъй свещени - на България, неподвластни на ерозията на Времето и... вечно пребиваващи в магично измерение. И всички народи търсят тази страна.

Тази книга е малка глътка пълна с Живот, която ще възвърне прокудената ни памет и ще снеме тежките завеси от нашите очи, за да намерим брода към Златна България." (Хр. Маджаров – из предговора на книгата му „Златна България”)

 

Може да се присъедините в нашата страница във фейсбук "Кауза България" на адрес:

http://www.facebook.com/groups/bulgara/

Както и да се включите в нашите периодични срещи под мотото „работилница за душата” ТУК :)


Вход: поставили сме символичен вход 1 лв., колкото да се покрие наема на залата

(ако някой много иска да присъства, но е възпрепятстван по финансови причини, моля да заповяда – няма да бъде върнат :)