Биоенергийни практики

Печат PDF

Биоенергийния туризъм включва енергийни теории и енергийни практики за изучаване и усвояване на космичната и психичната енергия.

Целта на биоенергийните практики е повишаване на осъзнатостта и биодинамиката, респективно ефективността в живота, който водим! Прилагане на постигнатото в икономиката и екологията с цел оптимизация на всички духовно-материални нива!!!

1. ” Откриване” Места на Силата – пресечни точки на енергопотоците. Съблюдават се – релеф, флора и фауна, водни потоци и въздушни течения, както и слънчево-лунните цикли /т.е. всички 4 елемента/.

2. Оформяне визии на Силата – чрез медитации върху константните Сили /Космичните Архетипи/, които присъстват като неделима част от живота ни и го оформят в избраната посока.

3. Движения на Силата – оформяне на защитно енергийно - силово поле, в унисон с движението на природните ритми, а също и усвояване на космичната енергия, която да превърнем в биологична – животворна!

4. Създаване предмети на Силата – в три основни групи:

а/ първо ниво – медальони – серийно произвеждани предмети, лишени от био-енергетика, но натоварени с архетипна символика или чрез външното им оформяне, или чрез врязване на символни знаци.

б/ второ ниво – амулети – предмети изработени от енергетична същност и просмукали енергията на смисъла, който производителя влага в базалната същност на предмета.

в/трето - най-високото ниво – талисмани – предмети изработвани от нуждаещ се – за самия себе си! Изработват се под вещото ръководство на водач – в подходящото време, от подходящите материали и с влагане на подходящия смисъл – има си конкретни ритуали привличащи Силата, която да стане съставна част от талисмана.

5. Изричане на Думи на силата – Оформяне  на аура с различна плътност на енергийното, силовото поле, чрез песнопения и „мантруване”. Целта е да  проясним  и извисим съзнанието си...

Всичките пет посочени производни на Силата, водят до така търсената от всички ни "квинтесенция” на живота или по друг начин казано - на био-енергетиката"!

Знакът на Духа на Силата е ѣ –  и не случайно това е една от най-важните букви от българската азбука - според великия мъдрец Петър Дънов - преди обаче "буквоядите" да предизвикат писмената реформа /от 1923 и най-вече през 1945г. / и да я изтрият от нашата писменост и от народопсихологията ни!!!

ѣ - това е знакът на доблестния българин устремен към духовно себепознание и групова еволюция – ето защо, когато говорим за био-енергиен туризъм, чрез който търсим източниците на Силата на Духа, ние неминуемо ще се изправяме пред въпросителните свързани с този синтезен символ.

Както в началото посочихме – този туризъм ще ви занимава на теория, но и на практика с усвояването на биоенергията извираща от петте космични източника, но както всички ние знаем, вместо да интелектуализираме живота – дайте по доре да го живеем. Затова гмурнете се с нас в океана от природна биоенергия о време на упоменатите излети.

 

 

 

ВИЖТЕ НАШЕТО АКТУАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ ПО-ДОЛУ:

а за повече информация натиснете ТУК


Всеки уикенд провеждаме БИО-ЕНЕРГИЙНА ЕКСКУРЗИЯ до предварително подбрана дестинация

Какво представлява:

Екскурзия сред природата, съчетана с биоенергийни практики включващи – двигателни техники, както и методи за усвояване на био-енергията, чрез специфично дишане и хранене.

По предварително избраната от вас дата и съобразно метеорологичното, но най-вече астрологично полезното време ще правим излети до специфични извори, вековни дървета, красиви кътчета... и на място ще научаваме изключително полезна информация относно това как да живеем в унисон с природните ритми, да усвояваме космичната енергия и как да я превърнем в биологична – животворна!


Цени:

събота: 9 лв. /ако са двама човека от един бюджет /т.е. едно семейство/ 12 лв. за двамата/

неделя: 9 лв. /ако са двама човека от един бюджет /т.е. едно семейство/12 лв. за двамата/

събота + неделя: 12лв. /ако са двама човека от един бюджет /т.е. едно семейство/ 15 лв. за двамата/


ЕЛАТЕ И ВИЖТЕ!

ОБЕЩАВАМЕ ВИ ЧЕ ЩЕ ЗАГУБИТЕ ЕДИНСТВЕНО НЕРВНОТО НАПРЕЖЕНИЕ И БОЛЕСТИТЕ СИ!


Можете да се включете в нашите периодични срещи под мотото „работилница за душата” ТУК :)

 

Както и да се присъединете към нашата Кауза във Фейсбук http://www.facebook.com/home.php?sk=group_185390688168256&ap=1

 

bioenenergien_turism1

 

bioenenergien_turism2