Календарът на душата

Печат PDF

В нашия „Календар на Душата” ще намерите по-интересните и важни дати през годината, за които сме планирали холистични СПА или Уелнес пакети с подходящата за конкретния момент тематика.

- В син цвят са презентационните ни - безплатни - уводни лекции.

- В червен цвят са дати с особено важно значение поради интересната конфигурация на           планетите, които имат особено влияние върху работата в определна посока /която                   използваме в нашите уъркшопи , за да работим върху конкретна тематика/.

- В зелен цвят са датите, в които енергийният поток следва нормалното слънчево-лунно развитие.

 

С какво ни помага Календара на Душата?

Нашата "цивилизация" е изгубила усещането си за времето като движение на природните дадености, които ни показават, че сме част от галактиката /такива са например природните цикли на планетата, Луната и Слънцето и др/

Календара на Душата ни връща към корените ни и ни свързва с биологичния ни часовник - към реалното време в симбиоза с природните потоци. Какво имаме предвид вижте в следния линк
КАЛЕНДАР НА ДУШАТА

 

 

 

БИОЕНЕРГИЙНИ ПРАКТИКИ И МЕДИТАЦИЯ ЗА ХАРМОНИЗИРАНЕ НА МЪЖКО-ЖЕНСКИТЕ ЕНЕРГИИ


Програма:  „МЪЖЪТ И ЖЕНАТА ИНТИМНИ ОТНОВО”

18.04.2011, София

Цена 45 лв.


 

Програмата включва:

- биоенергийни упражнения имащи за цел хармонизиране на женско–мъжките енергиите вътре в човека (психиката му) както и в цялото (т.е. отвън с партньора)

- игри и тестове свързани с вашите нагласи и ориентация. Целта им е да разкриете в по-пълна степен мотивите, които ви управляват.

- ще включим енергийнни практики за хармонизация на вътрешното състояние, а за двойките ще покажем техники за еротични танци и масажи – свързани с тантра изкуството.

 

Преди да започнем с практиките ще направим съвсем кратко представяне на понятията и символите, които по необходимост ще използваме за да обясним енергийните практики. /Марс и Венера в леглото и извън него :) – еротика и естетика. Що е Ерос, Кундалини и Тантра?/

 

Програмата ще се състои на 18-ти април 2011 от 18,30 до 21.00 часа в  зала в центъра на София

 

Включете в нашите периодични практики под мотото „работилница за душата” :)

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_185390688168256&ap=1
***

 

 

 

ПРЕНАТАЛНО ВЪЗПИТАНИЕ  И ОБМЕН НА ЦЕННОСТИ МЕЖДУ ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ ЖЕНИ

06.04.2011, София

 

ТЕМА : ПРЕНАТАЛНО ВЪЗПИТАНИЕ

 

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ:

- Най мъдрите от мъдрите са казвали: „Роди ме мамо с късмет, па ме хвърли на смет.” Какво са имали предвид? Защо смятаме, че късметът не е нещо случайно, което ни застига, а е набор от ценности добре вградени в структурата на душата?

- Считате ли, че ценностите се вграждат когато и да е или знаете, че най-добрия период е по-време на бременността , после от раждане до първите 40-52 дни, после първата година и последния срок са първите 7 години?

- Какво е длъжна да знае майката за възпитанието на своите деца, за да вгради в тях непреходни ценности?

 

ПОДТЕМА: ЖЕНАТА ЩЕ ПОВДИГНЕ СВЕТА, КОГАТО ОТ НЕЯ ИЗБЛИКНЕ „ЖИВАТА ВОДА” – КАК?

както и

ОБМЕН НА ЦЕННОСТИ МЕЖДУ ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ ЖЕНИ - МЛАДИ И ВЪЗРАСТНИ /ТАЙНАТА ПРЕДАВАНА ОТ МАЙКА НА ДЪЩЕРЯ И ОТ СВЕКЪРВА КЪМ СНАХА/

 

Учителят Петър Дънов е казвал, че  тайната на живата вода е скрита в отношенията между атомите в молекулярната структура.

Подсказвал ни е, че „жива вода” ще избликне между хората, когато осъзнаят, че кислородният атом – това е мъжкият ум, а водородният атом – това е женското сърце: следователно „жива вода” може да потече само между сърцето на майката, ума на нейният син и интресите му към любимата жена.

Кръгът трябва да се затвори чрез отношението между свекървата и съпругата. На друго място е казвал, че жената ще „повдигне” света. Коя жена и как ще го повдигне :)?

 

Ако ви вълнуват тези въпроси и мистериите свързани с тях, заповядайте на нашия уъркшоп: „ПРЕНАТАЛНО ВЪЗПИТАНИЕ И ОБМЕН НА ЦЕННОСТИ МЕЖДУ ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ ЖЕНИ”

Лекторът ще направи красива симбиоза между философия и социология, астрология и психология, история, езотерика и антропология. 

Темите ще бъдат представени по начин, понятен за широк кръг хора.

Лекцията ще се проведе на  06.04.2011 в зала в София в две часови зони:

- от 12,00 до 15,00 часа /за неработещи и за тези, за които този час е по-удобен/

- от 19,00 до 22,00 часа /за работещи/

 

Цена 20 лв.


Тъй като местата са ограничени, моля да заявите участието си до 04.04.2011 /понеделник/ на тел. 0887 78 42 96 Катя или по е-мейл и чрез формата за контакти в страницата. 

***

 ПРОГРАМА “АГНИ ЙОГА” ИЛИ „АПОКАЛИПСИСЪТ НА ЙОАН

от 02.04.2011 до 04.04.2011

Този модул ще се проведе в хотел в Сапарева баня на 2-ри и 3-ти април 2011

Уъркшопът ще включва енергийни практики, свързани с четирите ключа на духовността, а именно: начини и методи на хранене, дишане, движение и целеполагане – програмиране

!!!ОСОБЕНО ВАЖНА ПРОГРАМА !!! която ще ни подготви за следващите дни и месеци

Защо тази програма е особено важна?

За да се подготвим и преживеем огнените енергии на „златорунния овен”.

От астрономическа и астрологическа гледна точка 6 планети в Овен – това си е един „военен парад” и при положение, че Марс и Уран са в съвпад във 2-ри градус на Овен – архетипно това е битка на вътрешния герой с огнения дракон /или с други думи  Язон отново ще поведе аргонавтите към огненото (златното) руно /.


02.04.2011 /събота/

ТЕМА: ЛЕГЕНДИТЕ ЗА НАШИЯ ПРОИЗХОД: АТЛАНТИДА – „ФРИКС, ХЕЛА И БЕЛИЯТ ОВЕН”

- 11 ч. Как горната легенда, се просмуква в народопсихологията ни и как еволюира през четирите приемствени линии на Българския Дух – прототраки, протобългари, богомили, Учението на Беинса Дуно

- обяд

- теория относно полезността на видовете води /структурирана, сребърна, златна, жива, мъртва, мълчана вода, магнитна/

- СПА процедури

- четирите ключа към духовно извисяване/хранене, дишане, движение и целеполагане – програмиране/

- Агни Йога /влизане на Луна в Овен към 15- 16 часа/ - енергиийни практики, свързани с някой от горните 4-ри ключа

Целта на тези енергийни практики е да омекотим вътрешното напрежение, което всеки ще изпитва поради навлизането в „Агни Йога” /Огнената Йога, чиято цел е била да подготви нервната ни система, за да понесе „високия волтаж”, който съвпадът на Марс и Уран в Овен ще  предизвика у нас /това събитие се случва веднъж на 80-90 години/ но в комбинацията на 6-те в Овен е уникално събитие и е най-вероятно преходното събитие между епохите на Рибите и Водолея /и предвещаният в Календара на Маите квантов скок /


03.04.2011 /неделя/

 

Новолунието е в 14-тия градус на Овен /след 16 ч./, а Марс и Уран са в съвпад във 2-рия градус на Овен –  7-ми дом

ТЕМА: МЪЖЪТ И ЖЕНАТА ИНТИМНИ ОТНОВО

- Как да спрем войната в къщи – кой с кого воюва и кой и защо подклажда войната

- Познаваме ли сексуалните си партньори и на какъв принцип сключваме брачните си споразумения с тях

- Полова принадлежност, полови функции и смисълът на зачатието (що е Ерос, Кундалини и Тантра)

- Видове любов /любовта между мъжа и жената /стремеж/, любовта между родственици /чувство/, любовта между родители и деца /сила/ и принципната любов към всичко /принцип/ - т.е. 10-те вида любов /кабала/

ТЕМА : УКРОТЯВАНЕ НА ОГЪНЯ - ДА ЯХНЕМ ОГНЕНИЯ ДРАКОН (ДА ХВАНЕМ БИКА ЗА РОГАТА)

- Енергийни практики за укротяване на огъня на страстта

- Насочване на Ероса към по-висшите чакри – теория

 

ЗНАЕТЕ ЛИ:

Каква е връзката меджу Атлантите, мита за златоруния овен, Фрикс и Хела, похода на

аргонавтите и протобългарските следи  пресичащи Европа и Азия и стигащи чак до Индия?

Кой е Рама?

Каква е връзката между Агни Йога,  Апокалипсиса на Йоан и астрологичното събитие

предречено да се случи в наши дни?

Кое е това астрономично и астрологично събитие?

/Според нас това време е именно месец април 2011, когато ще се случи така наречен

„военен парад на планетите”, когато 6 планети ще са в огнения овен, като нaй-впечатляващ

ще е съвпадя между Марс и Уран в началото на знака./


От наша гледна точка Агни Йога в буквален превод означава Божествената Огнена Енергия, която ще се спусне от небето, като Уранова светкавица /мълния с огромно напрежение – естествено не в буквален смисъл/...

Който не е готов да проведе енергията й от всемирния космос, от небето към земята ще прегори, ще получи късо съединение някъде в нервната система /а нима това не се случва в днешно време?/.

Ето защо огнените упражнения /биоенергийни практики от всякакво естество/ имащи за цел да способстват изчистване на проводника – сиреч на физическите ни тела ще ни подготвят за провеждане на Божествените енргии на любовта от небето към материята /към майката земя/.

Имайте предвид обаче, че и Апокалипсиса на Йоан, както и в Агни Йога на Рьорих, става дума за едно и също астрономическо и астрологическо времево събитие и то именно ще се случи в края на март, началото на април, когато всички ние ще наблюдаваме Марсовия парад на 6 планети в огнения знак Овен.

И сега питам противниците на мъдростта нима точно в указаното време не се случи ядреното бедствие в Япония /поради Уран в Овен/ и нима не започна война, която ние всички знаем, че едва ли ще приключи за две седмици и която може би ще завлече всички нас в огнения въртоп, за който Агни Йога говори?


Ако ви вълнуват тези въпроси и мистериите свързани с тях, заповядайте на нашия уъркшоп: „АГНИ ЙОГА ИЛИ АПОКАЛИПСИСЪТ НА ЙОАН”

Лекторът ще направи красива симбиоза между философия и социология, астрология и психология, история, езотерика и антропология. 
Темите ще бъдат представени по начин, понятен за по-широк кръг хора.

Цени:
Пакетна цена за уъркшопа – 190 лв. в цената е включена транспорт, нощувка, закуска, 2 обяда и вечеря, както и семинарните модули за двата дни.

При записване на втори член от семейството 25% намаление от цената на втория член.

Възможност за БЕЗПЛАТНО УЧАСТИЕ – в случай, че популяризирате темите на семинара в следствие, на което се запишат поне още трима души - вашето участие ще бъде безплатно. /За повече информация ползвайте контактите по долу/

 

Записвания до 31.03.2011 /четвъртък /на тел. 0877 36 15 45 Катя или по е-мейл и

чрез формата за контакти в страницата. /Записванията са валидни при плащане на 50% капаро./

 

 

 

***

 

 


МИСТЕРИИТЕ НА ПРОЛЕТНОТО РАВНОДЕНСТВИЕ - ПРЕЗ 2011

ДАТИ: 19- 21 МАРТ

 

Дата - 19.03.2011 (събота) -  Пълнолунието на 19.03.2011 в 20,00 ч., наречено от учените-астрономи СУПЕРЛУНИЕ поради най-голяма близост между Луната и Земята.

Cъбитието ще е особено интересно и поради близостта му с „Пролетното равноденствие” на 21.03.2011 (понеделник), когато Слънцето ще навлезе в „1 градус на Овена”.

Тогава, около 6,34 ч. сутринта, изгревът на Слънцето ще е изключително внушителен, тъй като по това време Слънцето ще е в точен съвпад с Уран, което от своя страна отваря духовен портал /коридор към Сириус/! Това е небивало по размерите си събитие и със сигурност е „летящият старт” към активирането на пълния мозъчен капацитет на човеците /предречено от маите в техния точен календар/. По-късно през деня – в 12.34ч, горепосоченият съвпад ще е върху Медиум Цели /потърсете в google/, което ще активира Кундалини към пълното й проявление... Не знам как другояче да го кажа, освен че: Всеки разумен, търсещ човек, през целия си живот е търсел точно това събитие – точно този космичен импулс, точно тази връзка с Небесния архетип - планетите!!!

Вечерта в 18.34ч., залезът също ще е подчертан от все още точния съвпад между Слънце и Уран в 1-ви градус на Овена. Според астрологията това е датата и това е астрономическото събитие, което реално ще ни въведе всички в предверието на Новата Култура на Уран и Водолея!!!

Всички астрологически акценти подсказват, че е възможно да започне и война – но знайте, че ако това се случи, поговорката: „Всяко зло е за добро!” в този случай ще е особено подходяща...

Какво предлагаме във връзка с важността на тези дати?

Понеже 19-ти е работен ден, а датите са много важни, ще дадем съкратен вариант на първоначално предвидената програма.

Целта е оптимален брой хора да могат да се докоснат до тази супер актуална информация.

ТЕМИ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ ДИСКУТИРАНИ ПО ВРЕМЕ НА СЕМИНАРА:

Тема на 19.03.2011 от 18.30 ч. до 20.00 ч.

- АПОКАЛИПТИЧНИТЕ ПРОГНОЗИ НА УЧЕНИТЕ /АСТРОНОМИ/ СВЪРЗАНИ СЪССУПЕРЛУНИЕТО (пълнолуние при позиция на луната възможно най-близко до земята) ВРЪЗКАТА НА СУПЕРЛУНИЯТА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ И ТЕЖКИТЕ ПРИРОДНИ БЕДСТВИЯ. ПОЛОЖИТЕЛНИТЕ АСПЕКТИ СЛЕД ВСЯКА ЕДНА КРИЗА

- ХИПОТЕЗИ ОТНОСНО ПРЕДСТОЯЩОТО НА 20.12.2012 СПЕЦИАЛНАТА ДАТА ОТ КАЛЕНДАРА НА МАИТЕ

- СМЪРТТА НА ЕГОТО в седемте му вариации според най-дълбоката езотерика (7-ТЕ ВИДА „СМЪРТ”)

Теми на 20.03.2011 от 10.00 ч. до 16.00 ч.

- ЗАВРЪЩАНЕ КЪМ КОРЕНИТЕ НИ – ОТКЪДЕ ВСЪЩНОСТ ПРОИЗЛИЗАМЕ (актуално поради „Глава на Дракон” в съвпад с „център на галактиката”)

- ЛЕГЕНДАТА ЗА ФРИКС И ХЕЛА И ЗЛАТНОТО РУНО, ЗА АТЛАНТИДА, РАМА, ТРАКИТЕ И ПРАБЪЛГАРИТЕ

- ФОРМИРАЩИТЕ НИ СИЛИ - ЦЕНТЪР НА ГАЛАКТИКА И СИРИУС – ХИПОТЕЗИ И ДОГАДКИ Съвпада на Слънцето и Уран - порталът към Сириус (завръщането на

Прометей)

Последна тема за деня - подготовка за посрещането на изгрева на 21-ви понеделник

- ВРЪЗКАТА МЕЖДУ КАДУЦЕЯ НА ХЕРМЕС ТРИСМЕГИС И КАРДИНАЛНИЯ АСТРОЛОГИЧЕН КРЪСТ (ВРЪЗКАТА МЕЖДУ РАВНОДЕНСТВИЯ; СЛЪНЦЕСТОЕНИЯ И БЪЛГАРСКАТА СУРОВАЧКА)

Посочили сме много астрологични данни само, за да разберете значимостта на събитието от астрономическа гледна точка, но всъщност лектора ще направи красива симбиоза между философия и социология, астрология и психология, история, езотерика и антропология. Дори да нямате елементарни познания по астрология, темите ще бъдат представени по начин, понятен за по-широк кръг хора.

Цени:

Пакетна цена за 3-те дни 60 лв.

В случай, че някой е възпрепятстван в един от трите дни, но иска да присъства на останалите два даваме следните опции:

1-ви ден/19.03.2011/: 15 лв. /ангажираност от 18,30 до 20,00 ч./

2-ри ден/20.03.2011/: 45 лв. /ангажираност от 10,00 до 16,00 ч./

3-ти ден/21.03.2011/: 15 лв. /ангажираност от 6,00 до 8,00 ч./ - особенно важно събитие

 

Сборен пункт:

на 19-ти в 18,15 ч. на бул.“Св.Климент Охридски” № 8

/точно там има клон на Централна Кооперативна Банка/

стига се с автобуси 88, 280, 294, 413, а по-надолу има и спирка на метрото

Вижте карта:

http://www.bgmaps.com/old/tpl2/map.aspx?tplname=ccbank&key=1139&lang=bg&sid=B4501AE105986D4091F0F8AC152B2A63

Молим, да потвърдите участието си на тел. 0877 36 15 45  Катя, тъй като при по-голям брой участници ще се наложи да наемем по-голяма зала.


***


Каним ви на безплатна уводна лекция на 12.03. /събота/  сборен пункт на спирката на автобус 67 - Двореца на пионерите - час на тръгване в 9 ч. /тел. за връзка 0877 36 15 45 Катя/

На тази дата има особено подходяща констелация меджу Венера, Луна и Сатурн /във въздушни знаци/, което е прекрасна предпоставка за избраната от нас тема:

ТЕМА: Дишане, прана, разходка до Симеоновските езера /около 40 мин. преход/ и наливане на сребърна вода.

 

***

За допълнителна информация относно сборните пунктове, часовете на провеждане и цени използвайте формата за контакти от нашата страница КОНТАКТИ

 

 

 


Абонамент за информационен бюлетин

Въведете своя email адрес, за да се абонирате за нашия информационен бюлетин:
Ние не споделяме данните ви с трети страни.